De bamboe houten zonnebrillen van WoodWest zijn gemaakt met het oog op kwaliteit, passie, stijl en duurzaamheid. Het bamboe dat gebruikt is voor de houten zonnebrillen van WoodWest is samengeperst. Dit maakt de bamboe houten zonnebrillen erg sterk en maakt dat het materiaal zijn slechte kanten verliest en de goede kanten van het bamboe worden benadrukt.

Zo zijn de bamboe houten zonnebrillen bijna niet te slopen. Dit komt uiteraard ook doordat de brillen met zorg handgemaakt zijn en het bamboe aan de poten van de zonnebril aan elkaar zijn bevestigd met messing verende scharnieren. Dit zorgt voor een prettige pasvorm en een ideaal comfort als je de bamboe houten zonnebrillen op je hoofd zet.

Bamboe houten zonnebrillen bestellen

Bij WoodWest kun je gemakkelijk je bamboe houten zonnebrillen bestellen. Voor 16:00 je bril bestellen betekent dat je bril dezelfde dag nog wordt verzonden; normaal gesproken heb je je bamboe houten zonnebril dus de volgende dag al in huis. Als je vanuit België je bamboe houten zonnebrillen bestelt, dan kan er een dagje extra tussen zitten, maar ook dan kun jij het van de daken schreeuwen dat je een echte WoodWest houten zonnebril op de kop hebt getikt.

Niet goed? Geld terug

Uiteraard kan het zo zijn dat je je bamboe houten zonnebrillen bestelt hebt, maar één of meerdere zonnebrillen niet goed bij je passen. Dan kun je zonder problemen je bamboe houten zonnebril terug zenden naar WoodWest en krijg je zonder meer je geld terug. Let wel op dat dit binnen 14 dagen gebeurt. Ook de verzending van je bamboe houten zonnebril gebeurt met zorg. De bril wordt ingepakt en beschermd tegen beschadiging. Zo weten we zeker dat je lang kunt genieten van je bamboe houten zonnebrillen. De WoodWest bamboe houten zonnebrillen leveren je een zomer vol genot op!