Betalingen

Bij woodwest gaan alle betalingen via Sisow, een betrouwbare partner als het gaat om betalingen. Betalingen bij woodwest kunnen worden voltooid via:

  • iDeal
  • PayPal
  • MisterCash
  • Bankoverschrijving

Levertijd bij succesvolle betaling

Wordt er op werkdagen voor 16.00 uur besteld? Dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden! Van de bestellingen van woodwest wordt 90% van de bestellingen, die op werkdagen voor 16.00 uur zijn geplaatst nog de volgende dag via PostNL bezorgd. Bij een bestelling uit België of Duitsland kan hier een dag tussen zitten. Bij een uitzondering lichten we je uiteraard telefonisch of per email in.

Direct uit eigen voorraad leverbaar

Bij elk product is zichtbaar of het product nog beschikbaar is in voorraad. Wanneer dit niet het geval is kan je er voor kiezen het product alsnog te bestellen, houd wel rekening met een langere levertijd. Heb je hier vragen over? Bel dan gerust met onze klantenservice!

Indien u niet thuis bent

Bestellingen worden veelal verzonden met brievenbuspost. Daarom hoef je dus niet thuis te zijn als het pakketje wordt afgeleverd. Als je niet thuis bent op het moment van aankomst kan je de houten zonnebril gewoon vinden op de mat bij de voordeur.

Hierin is wel een uitzondering, bestel je een houten doosje om je zonnebril in te bewaren? Dan verzenden we het pakketje via pakketpost met PostNL. Dan wordt het pakketje bij de buren afgeleverd.

Gratis verzend- & administratiekosten

Wij verzenden onze producten helemaal gratis in Nederland, Duitsland en België rekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen.