Kom de warme zomer- en herfstdagen op een trendy wijze door met de combinatie van een unieke houten zonnebril en een stijlvol horloge. Houten zonnebrillen zijn de trend van dit jaar! Niet alleen kies je met een houten zonnebril voor een bijzonder duurzame zonnebril, ook steel je de show met deze fraaie zonnebrillen. Het belangrijkste is natuurlijk de bescherming die deze unieke houten zonnebrillen bieden tegen het felle zonlicht. Zo kun je met een gerust hart naar het strand, naar een terrasje in de stad, enzovoorts. De houten zonnebrillen worden in verschillende modellen aangeboden en worden met de hand gemaakt!

 

Zoek naar een bijpassend horloge

Waar er voor vrouwen voldoende accessoires verkrijgbaar zijn, is dit voor mannen doorgaans wat lastiger. Denk aan kettinkjes, armbanden en oorbellen die doorgaans door vrouwen gedragen worden. Voor mannen kan het gebruik van een stijlvol horloge het overwegen waard zijn. Bezoek de website van een juwelier bij jou in de buurt, om te kijken welke horloges momenteel worden aangeboden! Onder meer de horloges van Daniel Wellington zijn momenteel erg populair onder mannen en vrouwen. Deze horloges worden voor een scherpe prijs aangeboden en hebben een luxueuze, bijzonder stijlvolle look. Niet alleen mooi bij een houten zonnebril, maar bijvoorbeeld ook bij je pak, een poloshirt, een jurkje, enzovoorts.

 

Wissel jaarlijks van horlogebandje met Daniel Wellington

Een van de voordelen van de horloges van Daniel Wellington, is het feit dat je de horlogebandjes heel eenvoudig kunt verwisselen. Als je na verloop van tijd bent uitgekeken op een horlogebandje, bestel je op internet eenvoudig een nieuw model. Je kunt het horlogebandje zelf verwisselen, of dit door een juwelier laten doen. Met een nieuw horlogebandje lijkt het alsof je een compleet nieuw horloge hebt! Je zou de horlogebandjes zelfs kunnen ruilen met je broers of zussen