Summer Saloon

Heb jij er al eentje? De houten zonnebril verovert dit voorjaar terrein als nooit tevoren! Dé nieuwe look voor deze zomer is incompleet zonder dit hippe accessoire. Maar is het hot or not? Wij zijn er al uit in ieder geval, denk jij dat je ook één van die hippe houten zonnebrillen kopen gaat? We zijn benieuwd naar je mening. De hipheid van de houten zonnebrillen komt voort uit de wens om een bewuste levenstijl uit te stralen. We willen graag dat andere mensen zien dat we bezig zijn met het milieu en dus duurzame en natuurlijke producten verkiezen boven de plastic alternatieven. Daarnaast wil je natuurlijk uniek zijn! De pilotenbril was heus heel hip en authentiek twee jaar geleden, maar nu is het eenheidsworst. De houten zonnebril is voor de bewuste zonaanbidder die graag een beetje anders is dan de rest.

Back to nature!

Met deze nieuwe trend gaan we terug naar de natuur! Back to nature! We willen weer contact met onze wortels krijgen, daarom gaan we tegenwoordig voor natuurlijke producten, zelfs voor onze zonnebril! De meeste houten zonnebrillen worden met de hand gemaakt op een duurzame manier. Volgens ons is dat ook te zien aan de uitstraling van het product. De bril is vaak strak van uiterlijk, maar door het materiaal straalt het toch een bepaalde warmte uit. En die warmte kunnen we natuurlijk wel gebruiken met die matige zomers in Nederland! Wij zeggen: gooi die aviators en die plastic zonnebrilletjes de deur uit en ga voortaan voor kwalitatief hoogstaande en duurzaam gefabriceerde houten zonnebrillen. Je steelt absoluut de show op het terras.

Hoe maak je je look af?

Het juist combineren van je nieuwste accessoire is natuurlijk erg belangrijk. houten zonnebrillen met een little black dress? Doe maar niet! De houten brillen laten zich het best combineren met kleurige en losse zomerkleren. Wij raden aan: draag eens een los zittende witte bloes en een kort spijkerbroekje, gecombineerd met leren sandalen en natuurlijk je nieuwe bril. Laat de zomer maar komen, jij bent er klaar voor! Nu alleen het weer nog.