De juiste mouwlengte is erg belangrijk bij de keuze van een overhemd. De standaard lengte is voor de meeste mannen prima, maar voor de grote man kan dit te kort zijn. Daarom hebben wij Extra lange overhemden op de markt gebracht. Met een mouwlengte van 72 cm heeft u geen last meer van een te korte mouw of achterpand. De overhemden hebben een langere ruglengte voor een uitstekende pasvorm.

Welke combinaties zijn leuk om te maken?

Eindeloos combineren. Dat klinkt goed. Maar met welke kledingstukken kunt u nu verschillende combinaties maken? U wilt ook niet een overvolle kast krijgen. Wij geven u graag wat voorbeelden om met een relatief klein assortiment verfrissende combinaties te maken. Kies als basis de Extra lange overhemden. Verkrijgbaar in diverse effen kleuren zoals wit, blauw, en grijs. Met de handige 2 packs, kunt u deze voor een leuke prijs aanschaffen. Houdt deze tinten wel rustig zodat de bovenkleding wat uitbundiger kan zijn. U kunt dat leuk met een blazer of trui in een hippe print combineren.

Welke accessoires horen er bij het dragen van een overhemd?

Bij het dragen van een mooi overhemd horen verschillende soorten accessoires. Denkt u bijvoorbeeld aan de baleinen, om de kraag stevigheid te geven. Wij gebruiken hiervoor het mooiste materiaal, zoals staal en metaal. Maar ook manchetknopen, stopdassen of bretels in verschillende kleuren, zorgen voor een mooie afwerking van de Extra lange overhemden. Het maakt uw outfit helemaal af. Hiermee kunt u dus gerust voor de dag komen.

Koop gemakkelijk en snel het mooiste overhemd naar keuze

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag kennis maken met de mooiste overhemden? U bestelt gemakkelijk en snel Extra lange overhemden naar keuze. Bent u achteraf toch niet tevreden, dan heeft u altijd de mogelijkheid om te retourneren. In onze winkel in Amsterdam kunt u ook live uw favoriete overhemd passen. Wij adviseren u graag.