Houten Zonnebril binnenkant

Houten zonnebrillen zijn in de laatste jaren overgewaaid uit het ‘verre westen’. In Amerika waren de houten zonnebrillen die nu hier zo populair zijn, al jaren een hype. De houten zonnebrillen van WoodWest zijn met zorg samengesteld in samenwerking met een gerenommeerde zonnebrillen producent die al jaren handgemaakte houten zonnebrillen maakt. De zonnebrillen die WoodWest op haar webwinkel aanbiedt zijn bovendien duurzaam omdat ze gemaakt zijn van bamboe, een snel groeiende grassoort die op hout lijkt als het wordt samengeperst. De structuur van het bamboe is nog er goed zichtbaar in de houten zonnebrillen en bovendien zijn de brillen erg stevig gebouwd.

Gemakkelijk je houten zonnebrillen bestellen

De brillen zijn gemakkelijk te bestellen op www.woodwest.nl. Als je voor 16:00 uur je zonnebril bestelt, dan heb je normaal gesproken de houten zonnebrillen de volgende dag nog in huis. Bovendien kun je je zonnebril gemakkelijk ruilen als de bril je niet bevalt. Ook als je in België woont kun je je houten zonnebrillen gemakkelijk bestellen en ruilen.

Woodwest houten zonnebrillen staan voor passie, kwaliteit en stijl. Deze drie waarden komen in iedere bril terug en maken je zomer dan ook helemaal compleet. Door de ontspiegelde (polarized) glazen van de houten zonnebrillen, heb je perfect zicht op iedere zonnige dag. De ideale bril is bovendien uitgerust met messing verende scharnieren voor optimaal draag comfort.

WoodWest zonnebrillen, de toonaangever in bamboe

Door bamboe te gebruiken drukken de brillen ook niet teveel op het milieu. Waar andere aanbieders soms hout gebruiken dat schaars is, is bamboe het snelst groeiende gewas ter wereld. De houten zonnebrillen zijn dus duurzaam vergeleken met andere aanbieders. WoodWest is wat dat betreft een toonaangevende partij voor iedere zonaanbidder. Dit gecombineerd met de service en kwaliteit die gepaard gaat met de bestelling van iedere zonnebril, maakt WoodWest dé partij voor houten zonnebrillen.