Voor een leuke look voor de komende lente van 2019 stellen wij voor om naast de houten zonnebril die natuurlijk een absolute must is, om eens te overwegen Ibiza sieraden. Specifiek dan Ibiza armbandjes en oorbellen. Uitermate zomers en speels. Echt iets van deze tijden.


Laten we beginnen met de Ibiza oorbellen. Moet je nu helemaal naar dit Spaanse eiland afvliegen om deze aan te kunnen schaffen? Nee absoluut niet meer. Toegegeven, echt authentieke unieke varianten vind je in de markten en winkels van Ibiza primair. Maar tegenwoordig zijn er ook vele Nederlandse webwinkels die deze items importeren. Zie o.a. het aanbod van ikbensieraden.nl. Zij zijn waarschijnlijk de partij in Nederland met het grootste aanbod Ibiza sieraden. Ibiza oorbellen laten zich kenmerken door die typische boho en hippie stijl. Vaak door gebruik van elementen zoals veren en andere natuurlijke materialen zoals veren.

Vergelijkbaar heb je ook Ibiza armbandjes. Veel mensen combineren Ibiza oorbellen dus met armbandjes. Want Ibiza armbandjes en oorbellen is echt een gevalletje een plus een is drie. Er zit synergie tussen deze juwelen dus niet waarom er gelijk bij bestellen tijdens shop proces bij een winkel als ikbensieraden.nl. Ik zie de outfit al helemaal voor me houten zonnebril op je neus Ibiza oorbellen in je oren en armbandje aan je polsen. Koop er gelijk een stuk of 2-4 armbandjes. Want bij Ibiza stijl accessoires gaat het om extravagantie, geen minimalisme.

Andere sieraden materialen die goed samengaan met de Ibiza stijl zijn dus met name veren, en opaal en andere aparte alternatieve natuur stenen. Eventueel zou je ook kunnen denken aan haarsieraden zoals haarspelden, klemmen en kammen. Eigenlijk kan het niet uitbundig genoeg met de Ibiza stijl, je kunt het bijna niet overdoen, er is hier geen too much. Of je daar comfortabel mee bent moet je zelf aanzien, maar er zijn bijna geen grenzen.