14 Dagen Retour Recht

Is de houten zonnebril niet helemaal zoals je hem had verwacht? Dan kan je hem binnen 14 dagen schoon en schadevrij terug sturen. Let er daarom op als je het product gaat passen, doe dit in een veilige omgeving zodat je geen schade toe kan brengen aan de bril. Bij de brillen worden diverse extratjes geleverd, hou er rekening mee dat je het product compleet retour stuurt.

Verzendkosten retourneren

Bij woodwest betaal je geen verzendkosten, het retour bedrag is dus gelijk aan het aankoopbedrag.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Stuur in antwoord op de bevestiging van de bestelling dat terug dat het geretourneerd word, met daarin rekening nummer waarop het geld moet worden terug gestort.
  2. Pak het pakket weer in zoals je het hebt ontvangen, inclusief de factuur.
  3. Als je meerdere bestellingen in een doos terug stuurt moet je dit duidelijk aangeven.
  4. Adresseer het pakket naar:
  5. Als de bril wel gedragen is en hij is beschadigd of vies en wij kunnen hem niet meer aannemen zullen we de verzendkosten niet vergoeden.
  6. Sluit het pakket goed af zodat hij tijdens de reis niet kan beschadigen.
  7. Bewaar je verzendbewijs goed, hiermee kan je aantonen dat het pakket echt retour is gestuurd, als je vragen heb over je retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status is van uw retournering.

Een artikel ruilen

Valt de bril tegen of is het net niet de kleur die je misschien zocht, dan kan je dit doorgeven met via het contacten formulier of stuur een email naar info@woodwest.nl en dit kan natuurlijk geheel kosteloos!

Kan ik een artikel altijd retourneren?

Binnen 14 dagen kan je altijd je product retour sturen.

Retourzending volgen

Via woodwest kan je de retourzending niet volgen. Dit komt omdat jij zelf het pakketje op de post doet en daarbij is geen koppeling met Track and Trace van PostNL. Als het pakketje op de post is gedaan kan je natuurlijk altijd een Track and Trace nummer volgen op de website van PostNL. Bij andere partijen zoals DHL is het ook mogelijk om je pakketje te volgen. Zodra het pakketje is ontvangen bij WoodWest versturen wij een email met de details va de retour zending. Denk hierbij aan het bedrag, jou rekening nummer etc. Heb je na 7 werkdagen nog steeds niks gehoord van ons, stuur dan een email of reageer via het contacten formulier.

Het retourpakketje kan worden gestuurd naar:

WoodWest
Nederland