Een nieuwe outfit is een goed begin om jezelf weer opnieuw te stylen. Maar een nieuwe set kleding maakt het niet compleet. Tegenwoordig horen bij het stylen van kleding ook de nodige accessoires zoals hoeden, riemen, schoenen, sieraden maar vooral ook zonnebrillen zoals deze zonnebrillen van hout.

Een nieuwe outfit? Laat je stylen.

Vooral nu de zomer weer dichterbij komt wordt het tijd om de zomerkleding weer uit de kast te halen en of je een of meerdere nieuwe zomer outfits te laten aanmeten. Hoewel winkelen erg leuk is en we allemaal ons eerlijk verdiende geld willen uitgeven aan mooie spullen hebben we hier tegenwoordig niet altijd tijd voor.

Gelukkig zijn hier tegenwoordig tal van oplossingen voor. Je kunt je namelijk online laten stylen door een echte kleding expert. En ja, ook een zonnebril hoort bij de mogelijkheden. Deze online kleding diensten ook wel fashionbox of kledingbox genoemd wordt steeds populairder. Dit effect werkt een beetje hetzelfde als hoe dit bij de foodboxen werkt. De succes van deze diensten is vooral te danken aan twee dingen. Het feit dat we steeds minder tijd hebben om tijdrovende klusjes zoals koken en shoppen zelf te doen. En laten we eerlijk zijn als je dit kunt uitbesteden zonder dat je meer geld kwijt bent dan normaal, waarom niet?

girl-with-sunglasses

Jouw persoonlijke styliste / online shopper.

En het feit dat je zonder dat je daar meer voor betaald gebruik kunt maken van een online personal styliste. Waar je met een foodbox in feite een gepersonaliseerde box krijgt met verse ingrediënten. Krijg je met een kledingbox kleding samengesteld door jouw persoonlijke shopper op basis van jouw wensen.

Deze wensen geef je via een kort vragenlijstje door. Dit gebeurt meestal op de website via een vooraf opgesteld formulier waarmee je via afbeeldingen en vragen jouw stijl bepaald. Met deze voorkeuren kan de online shopper / styliste nu nieuwe kleding voor je gaan zoeken die helemaal bij je past en voldoet aan de laatste modetrends.

Omdat kleding heel persoonlijk is. Kun je dit helemaal naar eigen smaak bepalen. Ondanks dat het begint met een korte vragenlijst. Wordt er soms ook afhankelijk van de aanbieder en werkwijze, nog contact per telefoon met je opgenomen. En kun je aangeven dat je bijvoorbeeld ook een mooie riem wilt, en of een nieuw paar schoenen en eventueel een of twee bijpassende zonnebrillen.

girl-with-sunglasses-hearth

Welke fashion box diensten zijn er?

Een van de bekendere fashionbox/ kledingbox diensten waar een personal shopper één of meerdere nieuwe outfits voor je creëren. Is Zalon. Dit is een idee van Zalando het grootste online kleding warenhuis van Europa. Vorig jaar in 2017 is Zalando met Zalon gestart en kun je hun online kleding experts jouw laten stijlen. Daarvoor maken ze gebruik van het complete beschikbare assortiment van Zalando waarmee ze automatisch toegang hebben tot duizenden fashion items en altijd voorzien van de nieuwste mode.

Kijk voor meer informatie over Zalon op:  https://kledingboxvergelijken.nl/zalon-van-zalando