Basic shirts hebben we allemaal nodig. Waarom? Ze zijn ontzettend handig om te hebben. Je kunt ze overal onder dragen. Onder een vest of juist misschien onder een overhemd. Kortom een wit shirt is onmisbaar in je kleding kast. Dan is er ook nog het verschil tussen ondershirts of normale shirts. Ze lijken hetzelfde maar dat zijn ze uiteindelijk niet. Ondershirts draag je natuurlijk onder andere kleding, en normale shirts kun je ook gewoon aan doen.

Een wit shirt voor onder je kleding

Als je een overhemd aan doet doe je er wel een ondershirt onder aan. Vroeger droegen mensen een hemd en nu tegenwoordig hebben ze ook gewoon mouwen, dit noemen we dus ondershirts. Je draagt een ondershirt onder je kleding eigenlijk om zweetplekken te voorkomen of in ieder geval te verminderen. Ook houden de ondershirts je warm. Je kan ze in alle kleuren kopen, maar een zwart of een wit shirt zijn eigenlijk de meest voorkomende kleuren voor een ondershirt. Ook een verschil met een normaal shirt is dat de ondershirt een slim fit model hebben, ze sluiten nauw aan je lichaam zodat je het shirt niet ziet zitten onder je kleding. Ook kun je zelfs kiezen om je een v-hals wilt of juist een ronde hals.

Het normale shirt

Nu zijn we aangekomen bij het normale shirt, je kent ze allemaal wel. Maar wat  heb jij nodig? Meestal kopen mensen het normale t-shirt als een regular fit, deze vallen wat ruimer en wat nochalanter. Het shirt is echter niet geschikt om onder een overhemd te dragen, hierdoor lijkt het overhemd een beetje te poffen.

Dus ben je op zoek naar iets voor onder je overhemd koop dan een slim fit model, maar zoek je iets voor onder een jack of gewoon voor zo over straat koop dan een regular model. En vergeet niet een zwart of een wit shirt staat iedereen.